AKTUELNO

Poveli ozbiljan razvor.

Olja Bajrami i Bojan Gaćeša su pre nekoliko dana pred milionskim auditorijumom uživo u programu ozvaničili svoju vezu i krunisali je poljupcem pred svim zadrugarima.

Iako su samo dve nedelje u rijalitiju "Zadruzi 2" Bojan je istakao da bi voleo da napusti ovo velelepno zdanje, jer mu nedostaju aktivnosti koje je imao van rijalitija, a o svemu ovome je pričao sa svojom lepšom polovinom.

Foto: TvPink Printscreen

Što me više stiskaš, to sam nemirniji. Videćemo ko će naredne nedelje biti vođa. Ja ću da se povlačim sada. Moram da se povučem iz ove igre - pričao je Bojan Olji.
Ne ostavljaj me samu ovde. Ako odeš ti idem i ja... Ja želim ono što i ti želiš - pričala je Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ti rekao, nemoj da tražiš takve stvari od mene - dobacio joj je Gaćeša.

U jednom trenutku Olja nije mogla da obuzda svoje strasti pa je legla preko Bojana, poljubili su se, a onda su nastavili priču. Pevačica je istakla da ne bi mogla boraviti u "Zadruzi", ako ovaj šarmantni momak ne bi bio pokraj nje.

Foto: TvPink Printscreen

Olja je primetila da Bojan dolazi iz patrijarhalne porodice i da će možda njima biti neprijatno ukoliko njih dvoje budu intimniji tokom boravka u ovom rijaliti programu, na šta joj je on rekao da za to ne mora da brine.

Pročitajte još: ONE SU RAJ ZA MUŠKE OČI! OVE zadrugarke pred kamerama POTPUNO GOLE! (VIDEO)

O čemu su ovi golupčići pričali pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bojan Gaćeša

#Olja Bajrami

'