AKTUELNO

Moskva odmah pritrčala da ga uteši.

U toku ove večeri i emisije "Pitanja gledalaca" svoje mišljenje o pojedinim zadrugarkama izneo je Nikola Bokun. Pošto je komentar na njegove navode dala Zlata Đurković, Mirko Gavrić je stao u njenu odbranu.

Foto: TvPink Printscreen

Gavrić je prozvao Bokuna i naveo da neće ga neće poštovati jer ponižava ženu koja ga hrani i koji govori za svoju najbolju prijateljicu da je lezbijka.

Iako su svi u prvi mah bili sigurni da Mirko misli na Natašu Moskvu, kao Bokunovu najbolju drugaricu u rijalitiju, Nikola je to shvatio drugačije, te se posle emisije obratio Gavriću.

Mirko, u te stvari se ne dira, to je moja porodica. Pričam ti o tvojoj ženi i mojoj najboljoj drugarici. Svi znaju o kome se radi - rekao je Bokun.

Foto: TvPink Printscreen

Nema sumnje da je on mislio na Milicu Pavlović, koja je njegova najbolja prijateljica. Gavrić je naveo da nije na to mislio ali i zapretio Bokunu da ne može tako da priča sa njim.

Ti reci nešto za mene i za moju ženu ako sam ja spomenuo tvoju najbolju drugaricu. Sa mnom nećeš pričati na ovaj način. Jer ja sa tobom ne pričam na taj način - odbrusio je producent.

U Belu kuću je ubrzo ušlo i obezbeđenje, a do fizičkog sukoba, na svu sreću, nije došlo.

Međutim, posle nekoliko trenutaka, Nikola je doživeo emotivni pad zbog Milice Pavlović, te se rasplakao.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SADA JE IMALA DRUGAČIJE REČI ZA NJU: Dorotea otkrila na koji način gleda LUNU POSLE SVEGA! (VIDEO)

Volim je kao Boga, neću da takve priče kruže. Ma, hajde bre. Diraju mi bre osobu koju najviše volim na svetu - jecao je Bokun.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Mirko Gavrić

#Nikola Bokun

'