AKTUELNO

Đuričić je pokušao zbog ovoga da se sprijatelji sa njim.

Miki Đuričić, stari rijaliti igrač, svojim smicalicama i ponašanjem je prirastao za srce milionskom auditorijumu, ali i zadrugarima koji provedu bar nekoliko sati u njegovom društvu.

Pčelar iz Kupinova je prethodnu sezonu rijaliti programa "Zadruga" obeležio svojom ljubavnom avanturom sa Nadeždom Biljić, sa kojom je i sada u korektnim odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, ona sada nije njegova glavna preokupacija. Izvor blizak portalu Pink.rs je otkrio da je Mikijevo srce sada zaposela devojka zadrugara MC Damira, koja je duplo mlađa nego Đuričić.

Miki je uspeo da smuva devojku MC Damira. To je mlada devojka iz Novog Sada, zove se Sanja, ona je fotomodel i malo je reći da fenomenalno izgleda. Sa njom je Damiro živeo u Malmeu četiri meseca pre nego što je ušao u "Zadrugu". Miki je sa njom proveo celo nedeljno popodne. Vodio ju je u Bešku na ručak, a potom ga je ona dopratila do studija u Šimanovcima kada je on ulazio na nekoliko sati kod zadrugara. Tada je pokušao da se približi MC Damiru sa pričom kako mu je jako drag, simpatičan i da ga još više gotivi. Opasan je on igrač - rekao je izbor bliznak našem portalu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: ZAMALO NIJE ZAPLAKALA! Moskva sa SUZAMA U OČIMA progovorila: 14 dana sam DEŽURNA KU*VA! (VIDEO)

Da li će ova veza opstati i do kada će se Miki pretvarati pred reperom i da li će mu nekad priznati istinu ostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. Božović

#Miroslav Miki Đuričić

'