AKTUELNO

Ne dozvoljava mu da joj vređa majku.

Stanari Bele kuće su po odluci Velikog šefa održali porodični sastanak kako bi izgladili međusobne odnose jer će to doprinteti boljem funkcionisanju i komunikaciji u rijalitiju "Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani je ovom prilikom želela da raspravi i izgladi svoj odnos sa MC Damirom, sa kojim je u zategnutim odnosima zbog toga što joj je vređao majku i prozivao je što pije antidepresive.

Što se tiče MC Damira, ja sam o dečku imala lepo mišljenje. Napolju sam dobila fotografije koje je Damiro slao novinarima napisano kokainom ime Damiro. Ja sam mu prešla preko toga. On je vređao mene da sam narkomanka, vređao je moju mamu, mene, slao je te poruke novinarima. Ako je tebi uvreda to što sam ti rekla da smrdiš na pivo i spominješ moje antidepresive i Kiju i Slobu i tako ideš na nisko, znaš da me boli. Ako je to tvoja odbrana, svaka ti čast. Damiro, smrdiš na pivo, to je činjenica, to nije uvreda. To je šala - objašnjavala je Luna, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Nazivaš me oldtajmerom, provociraš me, ja te kuliram, ti ideš za mnom. Ja pijem te lekove da bih mogla normalno da živim svaki dan. Ne treba da se podsmevaš, treba da te bude sramota. Jer ti znaš šta mi se desilo, plakao si sa mnom pre neko veče. Pored ovog stola mu se nikad više neću obratiti. Svaki put možeš da me vređaš, da sam ku*va da koristim antidepresive. Moju majku ne trebaš da spominješ. Zašto ti spominješ moju majku? - upitala je ljutito Luna.
Zato što je histerična kao ti - odgovorio joj je Damiro.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Bane ZAMALO FIZIČKI NASRNUO na Tomu zbog Zerine, pa ga POČASTIO PSOVKAMA! (VIDEO)

MC Damiro nije dao za pravo ono što je Đoganijeva rekla i to konstantno negirao. Njih dvoje nisu uspeli da izglade svoj odnos, a kako je izgledala rasprava MC Damira i Lune Đogani, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

'