AKTUELNO

Niko nije očekivao ovakav odgovor.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković bili su jedan od najomiljenijih ljubavnih parova u prvoj sezoni šou programa koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima "Zadruge". Međutim, njihova veza nije opstala, oni su raskinuli nekoliko nedelja po napuštanju Bele kuće.

Foto: RTV Pink

Sada se pojavila prepiska između Anđela i aktuelne učesnice "Zadruge 2", Marijane Zonjić, koja je nastala dok je maneken bio u vezi sa pevačicom.

Ranković se nekoliko puta prvi javljao Marijani na društvenoj mreži Instagram i otvoreno joj se nabacivao. Iako se iz ove prepiske ne može zaključiti da li je bilo ljubavne veze ili ne, očigledno da je Anđelo bacio oko na atraktivnu plavušu, te ju je čak zvao i kod njega u krevet.

Foto: Pink.rs

Ovim povodom, pozvali smo Teodoru koja je bila u najmanju ruku neraspoložena zbog ovakvih informacija u medijima.

Neću to uopšte da komentarišem, to me uopšte ne interesuje, niti verujem u tu priču, niti želim da komentarišem - rekla je iznervirano Džehverovićeva, koja nije želela da poveruje u to da ju je Anđelo varao.

Atraktivnu pevačicu smo pitali i da li poznaje Marijanu i da li su ikada imale bilo kakav kontakt.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: PRVI PUT POTPUNO ISKRENO! Sloba Radanović u emisiji "AMI G SHOW" otkriva zašto izbegava Lunu i u kakvom je ZAISTA odnosu sa Kijom!

Niti je znam, niti je poznajem, niti je sfera mog interesovanja - rekla je kratko Teodora.

Džehverovićevoj očigledno ovakve informacije ne prijaju, a Anđelo je, uprkos upornim pokušajima portala Pink.rs da dođe do njegovog komentara, ostao nedosupan za bilo kakav razgovor na ovu temu.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Marijana Zonjić

#Teodora Džehverović

'