AKTUELNO

Da li je ovo shvatio kao kompliment?

Reper Nemanja Đerić Đekson je tokom svog boravka u najgledanijem rijalitiju ''Zadruga'' ušao u ljubavne priče sa Minom Vrbaški, Anđelom Vešticom, Jelenom Krunić i na kraju sa pevačicom Andrijanom Radonić koja je priznala da je osećala nešto prema reperu od trenutka kada ga je upoznala.

Tokom života u rijalitiju, veliki deo zadrugara se pitao kako mu to polazi za rukom, jer je i kako sam kaže „ružan momak”. Meseci su prolazili i on je dobio nadimak Kazanove zbog samog broja učesnica sa kojima je imao intimne odnose.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon napuštanja famoznog imanja u Šimanovcima, on je raskinuo vezu sa Pinkovom zvezdom Andrijanom Radonić i okrenuo se karijeri. Međutim, iako je svoj status ženskaroša dobio u ''Zadruzi'', za njim veliki deo pripadnica ženske populacije i dalje žudi.

Na Instagram profilu na kojem je vrlo aktivan dobio je poruku koja ga je iznenadila i učinila da se zapita da li je napisano stvarno tačno.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte više: OTKRIVAMO! ONI SU PRVI PAR koji će se naći u 'ZADRUZI 2': CILJ NAM JE POBEDA, NEĆEMO STVARATI PRIJATELJSTVA! (FOTO)

Najružniji j*bač ikad! - glasila je poruka na koju je reagovao zamišljenim smajlijem uz reč ''divno''.

I. R.

#Nemanja Đerić Đekson

'