AKTUELNO

Hrabno brani svoju profesiju!

Sinoć su se oči u oči u studiju emisije "Zadruga - Narod pita" gledali di-džej Bane Čolak i pevačica Nadežda Biljić, koji su u Zadruzi imali kratku vezu, ali su uprkos strastima ostali samo prijatelji.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Voditelj Ognjen Nestorović je bez sumnje na sve načine izvukao ono što su oni hteli da prećute i zaobiđu, a gosti su dobili priliku da daju svoj sud o raskidu bivših zadrugara Anđela Ranovića i Teodore Džehverović.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Njihova veza je bila veoma turbulenta, jer je Teodora bila ljubomorna. Ja to nisam očekivala - počela je Nadežda, koju je Bane prekinuo nastavljajući:

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mislim da je veoma kompliovano biti sa pevačicom u vezi, sav taj haos u klubovima i sa menadžerima. Teško je kontrolisati ljubomoru, jer veliki broj ljudi želi da je upozna i pipne. Krivo mi je, voleo bih kada bi se pomirili. Verujem u njih.

Nadežda nije dozvolila da Bane nastavi svoje izlaganje, pa je brzo nastavila u ljutitom tonu.

Mislim da Bane uopšte nije u pravu. Meni bi bio kompliment da imam muškarca pored sebe, koje žele sve, a on je samo moj. Ako si normalan muškarac koji veruje u sebe i ako nemaš kompeleks mislim da ti nikada neće biti problem to što ti je devojka pevačica - završila je Nadežda, što je ispraćeno aplauzom u studiju.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Pročitaj više: NAŠA PEVAČICA PROŠLA KROZ PAKAO, ostala bez kose: Bila sam ćelava!

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-snimku ispod.

I. R.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

'