AKTUELNO

Nisu u dobrim odnosima nakon Zadruge?

Košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji je samovoljno je napustio Zadrugu, obeležeio je svoj boravak tamo specifičnim odnosom sa atraktivnom zadrugarkom Anom Korać. Odnos sa zgodnom Ivanjičankom svi su okarakterisali kao prevaru, a on je uvek sve demantovao.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su mediji prenosili da ga je žena ostavila i podnela papire za razvod, Janjuš je sve demantovao izlaskom iz najpopularnijeg rijaliti šou programa. Naime, on na društvene mreže često postavlja porodične fotografije, čime demantuje natpise. Međutim, sa pratiocima na Instagramu ovog puta je podelio nešto drugačije, što je mnoge zapanjilo.

Na Instagramu on često poziva pratioce da mu postavljaju pitanja, čije odgovore objavljuje kao posebne Instagram priče. Njegov odgovor na jednu od njih pokrenuo je lavinu komentara.

Foto: Printscreen Instagram

Najdraža zadrugarka?; Nadežda Biljić - napisao je i ostavio fanove u čudu što odgovor na to pitanje nije bila Ana Korać sa kojom je proveo najviše vremena tokom svog boravka u rijalitiju koji je pomerio sve granice ovog formata.

Pročitajte više: JAKO SAM LOŠE: Miljana na infuziji, EVO KAKVU DIJAGNOZU SU JOJ LEKARI DALI! (FOTO)

I. R.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Nadežda Biljić

'