AKTUELNO

Mina i Đekson ne mogu jedno bez drugog?

Bivši učesnici najgledanijeg rijaliti programa ,,Zadruga" Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson gostovali su pre dve noći u emisiji "Zadruga - Narod pita", čiji je novinar i vodotelj bio Darko Tanasijević.

Mina i Đekson svoju ljubavnu romansu otpočeli su u rijalitiju i pred kamerama Zadruge okončali svoju vezu kada je Mina za svog novog dečka izabrala bivšeg učenika Zadruge Tomislava Tomu Panića, a malo nakon toga je Đekson za svoju novu devojku izabrao bivšu zadrugarku Andrijanu Radonjić, što se Mini nikako nije dopalo.

Foto: E-stock, Pink.rs

Tokom emisije bivši zadrugari su pričali o svom sadašnjem odnosu, za koji tvrde da je prijateljski, iako su više puta izjavili svoje emocije jedno drugom.

Foto: Pink.rs

Mina i Đekson su se pre emisije našli ispred zgrade Pink televizije i tiho razgovarali, pokušavajući da se sakriju od kamara i novinara. Fotografija na kojoj se nalaze bivši zadrugari, zaintrigirala je javnost, s obzirom na to da se oboje blago smeškaju jedno drugom.

Foto: Pink.rs

Nakon ragovora, njih dvoje su se uputili do prodavnice i iz nje izašli zagljeni. Mnogi su se zapitali da li posle svega ovaj odnos zaita može biti prijateljski ili se Mina i Đekson viđaju tajno.

Foto: Pink.rs

Bivši par je u emisiji priznao da su se videli pre emisije da bi se dogovorili o čemu će pričati, pa su se mnogi zapitali zašto su se dogovarali o čemu će pričati ako je njihov odnos sada samo prijateljski.

Mina i Đekson su se nakon dugog razgovora i gotovanja u emisiji, uputili u istom pravcu, što su mnogi kometarisali kao moguće pomirenje.

Foto: Pink.rs

Autor: K. K.

#Andrijana Radonjić

#Ljubav

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'