AKTUELNO

Nije mogao da joj odoli.

Mladi biznismen iz Budve Andrija Lazović našao se u žiži velikog interesovanja otkad je njegova bivša devojka Kristina Kija Kockar napustila najgledaniji rijaliti i to kao pobednica prve sezone Zadruge.

Foto: TV Pink

Iako, sada već popularna pevačica već nedeljama boravi na crnogorskom primorju, oni se do sada nijednom nisu sreli, a kako se spekulište, nisu ostali ni u dobrim odnosima posle Kijine odluke da se vrati svom suprugu Slobodanu Radanoviću koji ju je pred milionskim auditorijumom prevario sa Lunom Đogani.

Međutim, sada ni Andrija nije želeo da gubi vreme pa se u javnosti pojavio sa svojom novom devojkom koja je za sada medijima još uvek nepoznata, a ekipa portala Pink.rs snimila je Lazovića kako se zajedno sa njom provodi u jednoj poznatoj diskoteci u Budvi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Oni su pred svima razmenjivali nežnosti i poljupce, a po svemu sudeći, biznismen je našao novu ljubav sa kojom i te kako lepo funkcioniše.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo se da je Andrija pre samo nekoliko sati završio na infuziji, ali se, po svemu sudeći brzo oporavio i nastavio da uživa u provodu sa svojom novom izabranicom.

K.Ristić

#Andrija Lazović

'