AKTUELNO

Do juče patila zbog Rankovića.

Pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković nedavno su stavili tačku na romansu koju su započeli u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima, "Zadruge".

Foto: Printscreen Youtube

Nakon nekoliko dana od raskida, oglasio se Anđelo Ranković na svom Instagram nalogu gde je napisao da je pravi razlog prekida veze sa Teodorom njena majka Gordana Džehverović koja se tajno sastala sa njegovim tatom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je nakon toga jasno svojim pratiocima na društvenim mrežama kroz objave koje je delila dala do znanja koliko joj je teško i koliko pati što više nije sa Rankovićem.

PROČITAJTE: NJENA MEZIMICA! Dok Luna uživa, Anabela ČEZNE ZA NJOM, a ovom PORUKOM će sigurno sve DIRNUTI! (FOTO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, ovoga puta Teodora je objavila jednu fotografiju koja bi mogla da znači da je prebolela Rankovića i da je sprmena da nastavi dalje, kao i da je možda već našla novog dečka.

Foto: Printscreen Instagram

Džehverovićeva je fotografisala buket ruža koji je dobila, uz kratku poruku "Hvala ti" i stavila srce. Da li je cveće dobila od novog izabranika još nije potvrdila, a da li će videćemo u narednom periodu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: JOŠ SAMO DA SE VOJKE SMUVA SA SARINOM TETKOM: Janjuš iznenađen dešavanjima posle Zadruge OPLEO PO SVOJIM NEKADAŠNJIM CIMERIMA! (FOTO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'