AKTUELNO

Sandra Bajić, poznatija kao MC Alex, nakon kratkog učešća u rijalitiju Zadruga nastupa a ujedno i uživa u svakom trenutku svakog dana.

Atraktivna plavuša, Sandra Bajić, bivša je učesnica rijalitija Zadruga. Poreklom iz Banja Luke, široj javnosti poznata je po eksplicitnim fotografijama i provokativnom izgledu. Iako je u rijalitiju Zadruga ostala vrlo kratko, u nekoliko navrata iznela je svoje viđenje situacija i dešavanja u Beloj kući.

Foto: Printscreen Instagram

Lepa zadrugarka svakodnevno sa pratiocima deli fotografije na društvenim mrežama i tim putem sve obaveštava o svojim aktivnostima i nastupima.

PROČITAJTE JOŠ: NJENA MEZIMICA! Dok Luna uživa, Anabela ČEZNE ZA NJOM, a ovom PORUKOM će sigurno sve DIRNUTI! (FOTO)

Na opšte iznenađenje, ovog puta Aleks je objavila na svom Instagram storiju fotografiju prepiske sa svojim prijateljem u kojoj je on upozorava na aktivnosti njenog bivšeg menadžera Ninoslava Jurišića.

Ninoslav je valjda dogovarao tvoje nastupe i uzimao avans u nekim klubovima po Hercegovini. Izvini se i reci da ti ne sarađuješ sa njim već poslednja dva-tri meseca i da je on obični prevarant i lažov. Govorio je kao i ako platite više možemo se dogovoriti za dodatne usluge. A zvao me lik samo da nas upozori na njega da je prevarant i da je još ljudi za*ebao - stoji u poruci osobe čije je ime pevačica sakrila od javnosti.

Foto: Printscreen Instagram

Aleks se oglasila na ovu temu rečima:

Dobila sam sa više strana informacije da je moj bivši menadžer Ninoslav Jurišić dogovarao moje nastupe i uzimao avans za iste. Čak i posle završetka naše saradnje, pokušao je da oblati moje ime na sve načine. Negdje ste već upućeni u dešavanja, a u ovoj prepisci možete pročitati ono za šta će da bude tužen. Mi ne sarađujemo već nekoliko meseci unazad. Želim javno da uputim izvinjenje ljudima koji su prevareni od strane Ninoslava, a gde se moje ime spominje i na nastupima koji se nisu ni desili jer ja za njih nisam znala! Hvala vam na ukazanom poverenju i nadam se da su vam sad neke stvari jasnije.

Kako se u ovim porukama jasno vidi, Ninoslav je pokušao da se iskoristi pevačicu, uzimajući novac i varajući ljude, a sve to preko njenog imena, a kako će se cela ova situacija završiti ostaje nam da vidimo.

A.Đ.

#Instagram

#Prevara

#Sandra Bajić MC Alex

#Zadruga - RTV Pink

'