AKTUELNO

Pravi se da ih ne poznaje.

U sinoćnom izdanju emisije Zadruga - Narod pita, koju je vodio novinar Darko Tanasijević , gošće su bile Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora koje su jedne od retkih ostale u vezi i nakon kraja Zadruge koja je Srbiju držala budnom devet i po meseci.

Imale su priliku i da se osvrnu na bivšu cimerku, prijateljicu i pevačicu Andrijanu Radonjić, sa kojom i dalje nisu izgladile odnose. Jovana i Sanja su u toku emisije spomenule pevačicu navodeći da je Radonjićeva njima pričala loše o Sari Reljić.

Foto: Pink.rs

U jednom trenutku Matora je rekla kako je stvorila skroz drugačiju sliku o Andrijani, a zatim je Sanja ispričala i kako joj je Radonjićeva ogovarala Saru Reljić.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nije ni p od prijatelja Sanji. Ja ne bih mogla tako da glumim prijatelja. Bez problema, ne mora da mi se javlja više. Mislila sam da devojka gleda sebe. Ne bavi se komentarisanjem drugih ljudi... Kad sve suprotno. Gledala sam je kao porodičnu devojku. Branila sam je kada je trebalo - rekla je Matora.

Foto: RTV Pink

Svi smo nju previše iznenadili. Ja sam se ogrešila o Saru. Meni je Andrijana svašta pričala nešto za Saru - rekla je Sanja.

Andrijana nije gubila vreme, pa je na Instagram priči iznela svoj stav o rečima svojih bivših prijateljica.

Foto: Printscreen Instagram

Samo ću reći bolest! I posle ja pljujem i pričam gluposti, ma ne postoje... U stvari, ko je ovo uopšte?! - glasila je Andrijanina Instagram priča.

Pročitajte više: TEODORA BILA GLAVNA TEMA? Matora VEČERALA sa Anđelom i njegovom majkom, nakon što je maneken raskinuo sa pevačicom! (VIDEO)

U video prilogu ispod možete posluašti šta su sve Matora i Sanja rekle o Andrijani i čime su je to izazvale da ovako reaguje.

I. R.

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Sara Reljić

'