AKTUELNO

Navijaju za njihovu ljubav.

U emisiji "Zadruga, narod pita" sinoć su gostovale Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora. Njihova ljubavna veza jedna je od retkih koja je opstala nakon što su napustile najgledaniji rijaliti šou program u ovom delu Evrope "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Sanja i Matora komentarisale su prošle noći i Teodoru Džehverović i Anđela Rankovića koji su nedavno okončali svoju vezu, a kako je maneken rekao za sve je kriva njena majka Gordana Džehverović koja se tajno videla sa Anđelovim ocem, što je njega veoma povredilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se družimo sa njima. Meni je i Anđelo rekao svoju priču i Teodora. Šta god da su oni meni rekli, oni su meni prijatelji i ja nikada neću odati to javno. Meni je stvarno žao što nisu više zajedno. Nas četvoro se i družimo, podržavali smo se tamo, plakali zajedno, ali eto... Otkud znam, meni je baš žao - rekla je Sanja.

Foto: RTV Pink

Svoje mišljenje iznela je i Jovana Tomić Matora kojoj je veoma žao što su Anđelo Ranković i Teodora Džehverović završili svoju ljubavnu vezu i istakla da smatra da se oni i dalje vole, ali i da je bila na večeri sa Anđelom i njegovom majkom.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Foto: RTV Pink

Njihova ljubav je bila velika i sada je velika. Oni se vole. Ne može to da se ugasi i Sanja i ja gotivimo i Teodoru i Anđela i družimo se sa njima i tako će i biti. Ja sam romantik i verujem da će se sve dobro rešiti. Bila sam na večeri sa Anđelom i njegovom mamom. Ona i ja nijednu reč nismo pričali o tome. Nijednu reč mi nije rekla za Teodoru. Dan, dva posle raskida sam bila kod njih na večeri - otkrila je Matora.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Teodora Džehverović

'