AKTUELNO

Žestoko se svađale u finalnoj noći "Zadruge".

Gledateljka koja se uključila uživo u program RTV Pink i emisiju "Zadruga, narod pita" u kojoj su gostovale Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, pitala je Matoru da li se kaje zbog svađe sa Anabelom Atijas, majkom Lune Đogani, u finalnoj noći "Zadruge".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Jovana je rekla kako je tokom svađe sa Anabelom birala reči, s obzirom na to da je bila svesna da je uživo u programu, pa je pazila na svoj rečnik.

Ja sam još povukla ručnu tada. Cela ta atmosfera, mi izašli, napetost, finale i jako mi je krivo. Nisam mogla da ostanem imuna. Pogotovu još tu je Sanja. Posle toga ti pogledi, taj srednji prst. Ja sam takva. Jednostavno to ne volim. Slažem se da mi nije to potrebno bilo. Ne razumem što bi ona pravdala Lunu, da nije imala nešto sa mnom, a jeste. Ćuti, bio poljubac i to je to. Nego ti pretiš meni, kao: "Objasiću ti", pa nek ti objasni ćerka - rekla je Matora.

Foto: RTV Pink

Voditelj Darko Tanasijević pitao je zatim Jovanu Tomić Matoru kako komentariše što joj je Anabela Atijas tada pokazala srednji prst pred kamerama, a Matora je nakon ovog svog odgovora dobila veliki apaluz.

Foto: RTV Pink

Strašno! To može sebi da nabije u d*pe! - izjavila je Matora.
Žena ima decu, treba da bude primer svojoj deci! - dodala je Sanja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

'