AKTUELNO

Jovana poznaje Sanjinog bivšeg.

Sanja Stanković u rijaliti programu "Zadruga" započela je ljubavnu romansu sa Jovanom Tomić Matorom koja traje i danas. Stankovićeva je pre ulaska u Belu kuću imala dečka, a u emisiji "Zadruga, narod pita" govorila je o njemu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jovanina devojka je rekla kako je sa svojim tadašnjim dečkom bila u vezi, ali da je njihov odnos bio jako loš, a zatim i otkrila da se nedavno videla sa njim.

Foto: Printscreen Youtube

Pre ulaska u Zadrugu, dan bukvalno pre toga on i ja smo se posvađali, ali generalno tu se viđao kraj. Onda sam ušla u Zadrugu, desilo se šta se desilo i onda kada sam ja izašla, ja sam ga pozvala. Ništa me nije pitao za Jovanu. Onda smo se videli kada smo Ana i ja snimali nešto u tom kraju gde on živi, popili piće i ćaskali smo tu 10 do 15 minuta. Rekla sam Jovani to, nemam ja taj problem. Bolje da odmah sazna i sutradan sam se videla sa njim - rekla je Sanja.

Foto: RTV Pink

U nastavku emisije "Zadruga, narod pita", svoj stav o bivšem dečku svoje izabranice iznela je i Jovana Tomić Matora koja je rekla da Sanjinog nekadašnjeg momka poznaje.

Foto: RTV Pink

On je super dečko. Ja ga znam. Baš sam super sa njim. Imamo zajedničko društvo. Ja kada sam počela to sa njom, nisam znala da je to on. Nije ga pominjala tamo u Zadruzi - izjavila je Matora.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'