AKTUELNO

Matora je imala veliku tremu kad je prvi put trebalo da se vidi sa Sanjinom majkom.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković večeras gostuju u emisiji "Zadruga, narod pita" kod voditelja Darka Tanasijevića, a gledaoci imaju priliku i ove večeri da postave pitanja zadrugarima na koje žele da čuju odgovore.

Foto: RTV Pink

Na samom početku emisije Matora i Sanja su istakle da njova ljubavna veza odlično funkcioniše, a onda su pričale o članovima svojih porodica, prvim razgovorima sa njima nakon "Zadruge", kao i kako su roditelji prihvatili njihovu vezu.

Znaš koju tremu sam imala. Sve drugare sam okupila da mi pomognu. Otišla sam sa drugom da kupimo cveće pa je on sa mnom birao cveće. Imala sam baš tremu. Onda smo sele i nije bilo tenzije u razgovoru. Oduševila sam se što mi je Sanjina majka rekla da se slažemo i da budemo podrška jedna drugoj. Zajedno smo u svemu. Tu sam ja za nju, ona za mene - rekla je Matora.

Foto: RTV Pink

Matora je istakla da joj je Sanjina majka zamerila samo na svađama sa Sanjom koje su imale u "Zadruzi", a onda da su dodale i da su se van kamera posvađale samo dva puta i da su to bile sitne svađe. Jovana je dematovala i glasine da je u svađi sa Sanjinom majkom.

Ma kakvi. Gluposti. Mene malo ti naslovi iznerviraju. Ja to odmah demantujem. Sinoć smo bili na večeri. Meni bude neprijatno samo zbog Sanjine majke kada su ti naslovi - dodala je Jovana.

Foto: RTV Pink

Mama je bila skeptična i to je trajalo neko vreme i mama ju je upoznala kao čoveka i to je sada super. Kupila joj je poklone. Majicu i njene omiljene kobasice. Generalno sve ide super. Mama je super reagovala kako sam ja mislila da će - pričala je Sanja.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'