AKTUELNO

Njihovo ponašanje mu se gadi!

Nemanja Đerić Đekson je tokom trajanja rijalitija "Zadruga" proglašen za pravog Kazanovu, a takav je bio i dok je bio napolju. Ipak, sada mu se, čini se, vraća za sve što je radio pa ima velike probleme sa bivšim devojkama.

Foto: Pink.rs

Naime, Mina Vrbaški i Tijana Stojanović, Đeksonove bivše devojke, u poslednje vreme su počele da se druže a čini se da im je upravo ovaj zadrugar glavna tema za razgovor. Njih dve su objavljivale prepiske sa Đeksonom, zbog čega se on jako iznervirao:

Ja sam se nešto istripovao, bio nešto lepo raspoložen i poslao kao Tijani poruku "Mogla si da uđeš tako u Zadrugu, a ne onako" u fazonu da je bila kao debeli bumbar, mnogo bolje izgleda sada i ona me zvala nakon toga odmah i kao "Jao, boli me dupe za sve, jedva čekam da te vidim" i ja joj kažem da nisam hteo da se vidimo nego nešto drugo da te pitam ali sam video da si printskrinovala prepisku i bukvalno sam u fazonu da nemam poverenja u tebe, da ti odmah printskrinuješ i izbacuješ! I čim sam je napao za to, odmah je promenila stav, počela da vileni, kao gotivi se sa Minom, njih dve printskrinuju jedna drugu, odvratne su mi obe zbog toga jer su se pljuvale, isto kao Anđela i Mina što su se pljuvale pa se posle zgotivile i onda kao mene pljuvale. A što je najgore, ja ih gotivim sve, nego šta sad - rekao je Đekson.

Foto: Pink.rs

Mina je za portal Pink.rs izjavila da je Đekson želeo da ima seks sa njom na jednom splavu, ali da se plašio da to ne izađe u medijima. Reper ističe da je to laž:

Ma to je takva glupost, mene je strah da sad pošaljem poruku devojci koja mi treba za spot, da ona ne printskrinuje i da napravi neku priču. Ali stvarno nemam trip da cimam ribe sad. I zašto bih ikad cimao Minu pored toliko riba, znaš koliko mi lepih, normalnih devojaka šalje poruke, ja sam u fazonu "Šta ti hoćeš od mene, jesi normalna?" (smeh). Ali ja to ne iskorišćavam ništa, neću, to mi je jadno, šta kao, ja sam izašao iz Zadruge i šta sam sad ja? Okej, Andrijana, nju sam jedva čekao da vidim, i sad kad pričam o njoj viđa mi se sa njom, a ove ostale ne bih sigurno cimao, prvo Minu ne bih cimao nigde, i da mi se sviđa pa je ne bih cimao jer bi verovatno bila u fazonu da to nešto slika i da nešto pravi. Čak mislim da bi Anđela najmanje tu printskrinovala i slikala i sve... Sve što sam hteo posle Zadruge je Andrijana, ali sad mi devojke nisu prioritet, sve što me interesuje su spotovi, muzika, da završim biznis stavke u svom životu, uopšte neću da razmišljam o tim vezama, švalerisanjima, baš nemam potrebu - zaključio je Đekson.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'