AKTUELNO

Smatra da je pevač najviše pogrešio.

Ove večeri u emisiji "Zadruga - Narod pita" gostuje Sanja Stanković sa svojom emotivnom partnerkom i cimerkom iz Bele kuće Jovanom Tomić Matorom.

Njih dve su prokomentarisale najpoznatiji ljubavni trougao u Srbiji koji čine Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar.

U jednom trenutku mi je bilo jasno da Luna voli Slobu, da Kija voli Slobu ali mi nije jasan Slobodan. Ja bih u toj situaciji presekla, bila prema sebi fer, izašla iz svega toga. Ja sam njemu rekla u tim nekim situacijama je ispao "pusi" - rekla je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam podržala ljubav Slobe i Lune jer sam verovala u tu njegovu priču da njihov brak ne funkcioniše. Ja Slobu gotivim, on je meni super dečko, ali to je klasična priča. On hoće da smuva devojku, priča joj priče, onda dođe žena i više se ne zna ko tu laže. Na kraju je Sloba ispao najveći krivac - navela je Sanja.

Njih dve su se složile u jednoj stvari, a to je da je Radanović bio najviše kriv zbog zamršene ljubavne situacije koja je nastala u "Zadruzi".

Ja sam prva osuđivala sve, 'ajde desilo ti se to, kaži to'. Stani iza toga. A ne ovamo hoće vezu, a drži Kiju za ruku, daje lažnu nadu Luni. Ja ne znam da li se on pogubio, da li je hteo da opere sebe. Ni nama nisu bile jasne te stvari - naglasila je Matora.

Foto: Televizija Pink

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU SE UPLAŠILI ZA NJENO ZDRAVSTVENO STANJE: Maca Diskrecija završila na INFUZIJI! (FOTO)

Meni je žao, svi osuđuju Lunu, a niko ne kaže da je Sloba jedini kriv za sve to. Za sve je potrebno dvoje. Nije ona njega puškom terala da bude sa njom - zaključila je Stankovićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

#Slobodan Radanović

'