AKTUELNO

Nije ni slutio da bi takvo nešto moglo da mu se desi.

Pevač i učesnik "Zadruge", najgledanijeg rijalitija u regionu, Lepi Mića, doživeo je šok na bazenu kada mu je iznenada ispod tuša u sred bela dana prišao mladić i uhvatio ga za polni organ.

- U šoku sam još. Bio sam na bazenu na koji idem svaki dan i odem da se istuširam i tu do mene stoji neki mlad dečko, tetoviran, nabildovan i on iznenada priđe i uhvati me za polni organ! U sred bela dana! Ja u šoku! Odmah sam počeo da vičem na njega "kako se to ponašaš, pi*ka ti materina bezobrazna". On e pravi lud, uskoči u vodu, ja pozovem odgovorna lica i dok su oni pozvali obezbeđenje, on je nestao - rekao je vidno potresen Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznatom pevaču se ovakva situacija do sada nije desila, a najmanje je očekivao da će ga to snaći na mestu koje redovno posećuje.

- Nikad u životu mi se to nije desilo! Mlad dečko, nabildovan, istetoviran. On se vrzmao oko tuša, tušira se, ni na kraj pameti mi nije bilo, tu sam svaki dan. Oni više ne biraju sredstva, napadaju u sred bela dana. Dečko od 20 godina hvata čoveka od 60 godina za ku*ac! To je katastrofa! Zamislite da je to neko dete bilo od 13-14 godina - ispričao nam je on.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je istakao da nema ništa protiv homoseksualaca, ali da je zgrožen ovakvim ponašanjem pojedinaca.

- Obraćam se gejevima - gejevi, dalje ruke od mene! Nek radi s kim hoće šta hoće, šta ima mene da dira! Ja apelujem na ljude koji su skloni istom polu da povedu računa o pojedincima i njihovom ponašanju na javnim mestima. Jadni su ti homoseksualci koji ganjaju starije ljude kao što sam ja po bazenima - zaključio je Mića na kraju razgovora.

Autor: V. T.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'