AKTUELNO

Došlo je vreme da jedna drugoj kažu šta imaju.

Samo nekoliko dana pre finala "Zadruge" pevačica Nadežda Biljić izgubila je živce i donela odluku da posle višemesečne borbe u rijalitiju preskoči ogradu i napusti "Zadrugu". Ona je pobesnela posle rasprave sa Lunom Đogani, koju nije mogla nikako da smiri posle blogerkinog nervnog sloma uzrokovanog tadašnjim dešavanjima sa Slobom Radanovićem i Kijom Kockar, a nakon ružnih reči, vike i optužbi Biljićeva je svojevoljno napustila "Zadrugu".

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Nadežda u više navrata isticala, ona je pre ulaska u šou obećala Luninoj mami Anabeli Atijas da će joj ćerku štititi, biti tu za nju i u dobru i u zlu i naći joj se u svakoj situaciji, zbog čega ju je povredilo Lunino ponašanje i odbijanje saveta.

Foto: Pink.rs

- Po*izdela i pun mi je ku*ac više Lune Đogani - rekla je Nadežda samo nekoliko minuta pre nego što je napustila "Zadrugu", za šta je direktno okrivila Đoganijevu.

Ipak, skoro mesec dana posle finala, dve suprotstavljene strane uspostavile su komunikaciju i donele odluku da porazgovaraju o svemu.

Foto: Pink.rs

Znam da je Nadežda bila smrtno ljuta na Lunu, nije želela posle svega ni da čuje ni da vidi ni nju, ni njenu mamu... Baš je pop*zdela, bila je u fazonu da joj se neće javiti ni na ulici ako je bude srela, ali izgleda da ju je malo popustilo. Znam da su se danas kuckale, to im je prvi kontakt posle "Zadruge". Pojma nemam ko je kome prvi poslao poruku, ali znam da su bile prilično rezervisane, strogo poslovne... Ipak, dogovorile su se da se vide i jedna drugoj oči u oči kažu šta imaju - tvrdi izvor blizak Luni i dodaje:

Foto: Ivan Dobričić

- Iskreno, mislim da tu neće biti sad bog zna kakve svađe, teških reči i slično... Realno, odrasle su, "Zadruga" se završila, strasti se stišale bar malo i ono, jedna drugoj će reći šta imaju i to je to. Ne verujem, iskreno, da one mogu da budu dobre, da se druže, ali dobro, što da ne porazgovaraju. Sutra treba da se vide, to znam, dogovorile su se - otkrio je dobroobavešteni izvor za Pink.rs.

D. Tanasijević

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'