AKTUELNO

Milošević je prilikom obilaska Sare i Đansa saznao da je repera startovao muškarac.

Novo izdanje emisije "Amidži šou" donosi detalje boravka bivših zadrugara sa odmora na planini Kopaonik. Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke su bili samo neki od učesnka rijalitija "Zadruga" koji su imali prliku da uživaju u tome.

Milan Milošević je takođe bio deo ekipe koja je boravila nekoliko dana na ovoj planini, a na početku njihovog putovanja bio je na tajnom zadatku tokom kojeg je nenajavljen upadao u sobe svojih doskorašnjih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je pokucao na vrata Pinkove zvezde Sare Reljić i repera Vladana Vojnovića Vojketa, oboje su ga dočekali sa osmehom, razmenili su nekoliko rečenica, a onda je novinar krenuo u obilazak sobe. Bio je znatiželjan kakva im je spavaća soba i tamo zatekao izgužvanu posteljinu.

Foto: TvPink Printscreen

Posteljina je već izgužvana. Ovde je bilo neke akcije, siguran sam - prokomentarisao je Milošević.
Pa nije, ali biće - odgovorio je Vojke, a Sara dodala da su se samo valjali.

Foto: TvPink Printscreen

Milošević je bez pardona pitao Vojketa da li se našao u situaciji da ga startuje muškarac, a onda je reper iznenadio svojim odgovorom.

Vojke, moram da te pitam, da li te je neki momak startovao nekada? - bio je znatiželjan Milan.
Jeste, na nekom festivalu mi je jedan dečko prišao - odgovorio je reper.

Pročitajte još: OTKRIO PRAVU ISTINU ZA PINK.RS: Sloba se oglasio nakon glasina da NIJE POTPISAO PAPIRE ZA RAZVOD! (FOTO)

Kako su se Sara i Vojke snašli kada ih je Milan iznenadio i o čemu su sve pričalim detaljnije pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

'