AKTUELNO

Pinkova zvezda otkrila je da je dobila poklon od reperovih roditelja.

Pinkova zvezda Sara Reljić i reper Vladan Vojnović Vojke spoznali su ljubav u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi". Oni su uspeli da održe svoju romansu tokom boravka u Beloj kući, a nakon izlaska iz nje njihova ljubav je očvrsnula.

S obzirom na to da oboje potiču iz muzičke branše, imaju zajedničke planove. Tačnije, snimiće duetsku pesmu zbog koje su oboje uzbuđeni.

Foto: Pink.rs

No, ovo nije sve. Na polju karijere je sve u najboljem redu, a Sara ne krije i da joj u vezi cveće sveta. Ona je za portal Pink.rs otkrila da smatra da je reper njena prava ljubav i da je Vojke savršen muškarac za brak.

Mislim da je Vojke za sada savršen muškarac za mene. Ja sada trenutno sebe ne vidim u braku ni sa kim, jer sam mlada, ali kada bi birala neki materijal za bračnog partnera, to bi definitivno bio Vojke - rekla je Sara.

Foto: TvPink Printscreen

Reljićeva je takođe otkrila da je upoznala i Vojketove roditelje, koji su je odlično prihvatili i nemaju nikakve zamerke.

Moja majka je upoznala i Vojketa i njegove roditelje i oni imaju odlično mišljenje o meni. Čak sam dobila i poklon od Vojketove mame. To je haljina koju sam nosila u prethodnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" - kaže Sara.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŽUTI BACIO OKO NA SARU: Zadrugar priznao da mu se sviđa Reljićeva, ali posle ovoga ne bi mogao da bude sa njom u vezi! (VIDEO)

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'