AKTUELNO

Pevač je na ovaj način demantovao sve što je njegova bivša devojka Luna Đogani otkrila u emisji ,,Zadruga - Narod pita".

Život Slobodana Radanovića i dalje ne prestaje da intrigira javnost posle Zadruge, iako je on nakon mnogobrojnih gostovanja u emisijama govorio o svim temama koje je verna publika televizije Pink želela da čuje.

On je posle završetka rijalitija stavio tačku na svoju ljubavnu vezu koju je pred milionima ljudi ostvario sa blogerkom Lunom Đogani, sa kojom je javno prevario svoju zakonitu suprugu Kristinu Kockar.

Foto: Pink.rs

Međutim, pre samo nekoliko dana Luna i njen otac Gagi Đogani gostovali su u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" i tada su iskoristili priliku da javnosti predoče u kakvom je odnosu njegova ćerka sa Slobodanom. Luna je žestoko osudila njegovo ponašanje koje se drastično promenilo otkad su se ugasile kamere, a mi smo odmah kontaktirali ovu Pinkovu zvezdu kako bismo saznali i njegovo mišljenje o njihovom celokupnom izlaganju.

Porodica Đogani je komentarisala tvoj stav i ophođenje prema Luni nakon završetka Zadruge i moglo se primetiti da im se nimalo nije dopalo to što si je ignorisao posle svega. Zašto je tvoja bivša devojka tvrdila da te ne prepoznaje? Da li imaš nešto da im poručiš?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne osećam potrebu da im bilo šta poručim, želim im sve najlepše. Ja sam uvek bio tu za Lunu. Ona je ta koja se prva promenila prema meni, tako da je moja promena usledila kao reakcija na njenu promenu. Koliko ja znam, to i oni znaju odlično. Video sam i da Gagi nije imao ništa loše da kaže o meni, jer je svestan da sam ja uvek tu za njegovu ćerku.

Luna je priznala da su njena očekivanja vezana za vaš odnos bila mnogo veća. Izjavila je da nisi dovoljno jak muškarac da staneš u njenu odbranu i pokušaš da je zaštitiš od osude naroda, iako ste oboje krivi za sve što se dogodilo. Da li i ti smatraš da si joj tim postupkom okrenuo leđa?

Foto: TvPink Printscreen

To je njeno mišljenje, ja sam uvek sve najlepše govorio o njoj. Ne znam šta više da kažem, stvarno. Rekao sam i da sam ja tu ispao krivac i da su previše nju napali, branio sam je. Rekao sam da se ona samo zaljubila, ja sam sve ostalo odradio. Ja sam taj koji je kriv i koga treba da napadaju, a ne ona. Rekao sam i da mi je krivo što sve to proživljava i apelovao sam da se to malo smiri, tako da ne znam šta ona podrazumeva pod tim.

Kada ćeš napraviti prvi korak da promeniš njeno mišljenje o tebi koje trenutno i nije na zavidnom nivou? Vidno je razočarana, a mnogo puta si govorio da je u fazi adolescencije i da zbog toga ne gledate na život istim očima?

Foto: Pink.rs

Neću napraviti nikakav korak, ako je to njeno mišljenje da sam je ja razočarao posle svega... Ona odlično zna i drugu stranu priče, ali okej, poštujem njeno mišljenje. To je tačno, ali od sada neka počne da gleda i ona, nemam šta drugo da kažem.

Javna prevara koju si počinio pred očima javnosti uticala je na porodicu Đogani, a ujedno i na porodicu Kockar. Šta misliš, ko je zbog tebe teže podneo taj pritisak medija i okoline?

Pa ne znam, kome god da je teško meni je stvarno krivo. Ja to nisam želeo, ja nisam želeo nikad nikog da povredim, a jednostavno je tako ispalo, šta da radim.

K.Ristić

#Sloba Radanović

'