AKTUELNO

Pevačica misli da postoji velika verovatnoća da razvod ne bude finalizovan.

Kristina Kockar i Slobodan Radanović potpisali su prošlog petka papire za razvod braka, iako su mnogi očekivali da će se predomisliti. Među njima je bila i bivša učesnica "Zadruge", pevačica Milica Milosavljević Dugalić, koja je za portal Pink.rs iznela svoj stav.

Foto: TvPink Printscreen

- Kada sam ja rekla da će Kija i Sloba razgovarati i da će se družiti kad budu izašli iz rijalitija, to se i desilo. Njih dvoje su se dogovorili, ali ni jedan ni drugi nisu očekivali tu ekspanziju i eksploziju popularnosti. Odlično su se snašli u svemu tome, ne nadajući se da će to baš biti tako - objasnila je Milica.

Ipak, ona ima terodiju da će se njih dvoje zbližiti tek kada se budu zvanično razveli.

- Da li će sada kao razvedeni biti bolji drugovi i prijatelji, eventualno i ljubavnici, jer Slobodan voli da ima ljubavnicu, da bude "mačo men"? Dajući mu slobodu, dala mu je i mogućnost da joj se udvara - našalila se pevačica.

Foto: Pink.rs

Znajući da je razvod dug proces, Milica se i dalje nada da će se oni pomiriti, jer smatra da su oni stvoreni jedno za drugo.

- Ja još mislim, jer je sam Slobodan, pred milionima ljudi rekao da je njemu primarna i prioritet i neko prema kome gaji poštovanje, nežnost i emocije, da je žena njegovog života Kristina Kockar. Nije mala stvar kada muškarac to kaže za nekoga. I sve ostale su druge. A ovom prilikom malo neka izduva to nešto što ga je snašlo, jer se "našla vila u čem' nije bila", pa će onda on verovatno da se dozove pameti, pa će početi da razmišlja svojom glavom, on će verovatno shvatiti šta je za njega u životu najbolje i gde je doživeo apsolutnu zaštitu i ljubav, bez histerisanja, bez ekscesa i bez incidentnih situacija. To što su potpisali papire za razvod ne znači i da će se razvesti - rakla je ona.

Foto: Pink.rs

Na kraju je iznela i svoje mišljenje o Luni Đogani, s kojom je Slobodan prevario kristinu pred milionskim auditorijumom i otkrila da je ona znala da ta veza neće opstati.

- Luna je gospođica za koju smatram da je u ovoj situaciji kolateralna šteta. Ja mislim da to nije istrajno jer ona nije u stanju da bude istrajna. Ona ne poseduje tu vrstu istrajnosti i harizmatičnosti koju poseduje gospođe Kristina Kockar - zaključila je Milica.

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milica Milisavljević Dugalić

#Sloba Radanović

'