AKTUELNO

Nije očekivao da će mu Luna okrenuti glavu.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović i Luna Đogani odlučili su da stave tačku na svoju ljubavnu vezu odmah nakon napuštanja Zadruge, iako su mnogi tvrdili da je njihova ljubav prava i da će ponovo zaživeti.

Međutim, po izlasku iz Bele kuće svako je krenuo svojim putem, a kako su medijski bili propraćeni na svakom koraku moglo se primetiti da Slobodan nijednom nije pokušao da njihovoj vezi pruži novu šansu, što je blogerka javno potvrdila u emisiji ,,Zadruga narod pita".

Foto: Pink.rs

Međutim, Sloba i Luna su jednom prilikom gostovali u emisiji na televiziji Pink, a ekipa ,,Paparaco lov-a" krenula je za njima kako bi zabeležila njihov odnos koji su ostvarili van kamera. Javnost je ostala u šoku posle snimka u kom je mama Đoganijeve, Anabela Atijas, odbijala Slobu da zajedno sa njim krenu do odredišta, dok je Luna okretala glavu pokušavajući da ignoriše bilo kakav kontakt sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Iako se na snimku moglo videti kakvo je stanje njihove trenutne situacije, mi smo kontakirali Radanovića kako bi nam otkrio šta je razlog takvog ponašanja, a on je samo za Pink.rs objasnio šta se tačno dogodilo.

Foto: Pink.rs

Nije mi Anabela zabranila, to nije imalo nikakve veze sa njom. Ona je čak tada i komunicirala sa nama. Nije mi prišla zato što... Nemam pojma. Ona se nešto istripovala, tog jutra nije htela ni da mi se javi i ja sam joj prišao da je pitam zašto, jer nismo u ratu. Onda je Anabela rekla mom prijatelju da čekaju taksi i samo smo prišli i izvinili smo im se jer smo žurili. On je žurio kući i nije imao vremena. A ja sam žurio na avion i samo zbog toga. To je predstavljeno skroz drugačije - rekao je Sloba.

Da li je Slobodan bio iskren u ovom izlaganju, procenite sami, a video o tom susretu možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Sloba Radanović

'