AKTUELNO

Uveren je da Sloba voli Kiju.

Gosti "Novog jutra" bili su danas bivši zadrugar Lepi Mića i pevačica Zlata Đurković, a pevač je najviše komentarisao Lunu i Gagija Đoganija koji su sinoć odgovarali na pitanja gledalaca u emisiji "Zadruga - Narod pita" zajedno sa Markom Miljkovićem i Borom Santanom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Mića je rekao da je njihovo gostovanje pažljivo pratio i da je veoma razočaran ponašanjem Gagija Đoganija, a istakao je i da iz prve ruke zna da Slobodan Radanović i dalje voli svoju suprugu Kristinu Kockar i da on ne želi ravod.

Foto: Ivan Dobričić

U jutarnjem programu Televizije Pink pevač je rekao i da on nije kriv za kraj ljubavne romanse između Slobodana Radanovića i Lune Đogani, što je više puta čuo protekle večeri od strane Gagija Đoganija.

Foto: RTV Pink

Da su mene slušali, danas ne bi imali repove. Ovako će vući svoje repove javno ko zna do kada, a sve ostaje na Jutjubu! To su oni uradili sve i svojim pokoljenjima. Tu će njihova pokoljenja nositi njihov teret. Njihova deca će na Jutjubu gledati šta su njihove mame i tate radile u rijalitiju. Vaše veze ste uništili sami, da ste slušali mene, bili biste čistiji i ponosniji. Kad voliš svoju ženu, ti je voliš i u WC-u, i na stepenicama, i na nebu... Kada je varaš, varaš je svuda! Vas je ponela vaša budalaština - rekao je Mića.

PROČITAJTE: GOSPODINE GAZMENE, SLOBODAN JE U BRAKU! Lepi Mića objasnio Gagiju: To je sram, stid, bruka i sramota! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Sloba Radanović

'