AKTUELNO

Uputila oštre reči bivšem dečku.

Andrijana Radonjić raskinula je svoju vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom pre nekoliko dana. Njihova ljubav započeta je pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a romansu su uspeli da održe upkos protivljenju njenog oca Duška Radonjića.

Međutim, ljubav je poživela nepunih mesec dana u spoljnom svetu van "Zadruge" a sada je Pinkova zvezda odlučila da stavi tačku na njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto se on uzvezdio ja ću vam odgovoriti na pitanje. Ja i on se ne čujemo već par dana. Smatram da neko mora da me poštuje, ceni, da me zove, da se vidi sa mnom da bi bio sa mnom. Ima ljudi koji bi se polomili za mene i neću dozvoliti nikom da me zeza, on nažalost to pokušava da radi ali mu neću dozvoliti. Rijaliti je jedno, a stvaran život drugo, ja nisam ovca za šišanje - otkrila je Andrijana pred kamerama ekipe najgledanije emisije o poznatima "Premijera".

Radonjićeva je na sinoćnu žurku novina "Informer" došla u pratnji svoje drugarice iz Bele kuće, Zorane Stefanov, dok je Đekson došao sam.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DEFINITIVNO ĆE DOĆI DO POMIRENJA? LUNA I SLOBA SE SRELI NA ŽURKI NAKON ŠTO SE ONA VRATILA IZ GRČKE, evo kako su se ponašali kad su se ugledali! (FOTO+VIDEO)

Kompletno današnje izdanje emisije "Premijera" sa još mnogo izveštaja o poznatima pogledajte u nastavku.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

'