AKTUELNO

Razmenjivali su poruke!

Luna Đogani je obeležila prvu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima a njen boravak u Beloj kući ostaće zapamćen po strastvenoj i turbulentnoj vezi koju je imala sa Pinkovom zvezdom Slobodanom Radanovićem.

Ona se danas vratila sa letovanja, a ekipa portala Pink.rs spazila je Lunu na žurki novina "Informer".

Foto: Pink.rs

Na odmoru mi je bilo prelepo, baš mi je prijalo. Iskreno, kao nova sam, vratila sam se u normalu donekle. Sutra otvaram butik, zato sam se vratila ranije. Htela sam još da ostanem, ali sam se vratila zbog butika. Mnogo sam srećna i uzbuđena, jedva čekam. Imam tremu, ne znam kako će da prođe ali nadam se da će sve da bude kako treba. Jedva čekam da mi se napokon ostvari ono što sam toliko želela. Mama ima veću tremu nego ja, rekla sam joj "Ženo opusti se, to je naše, ljudi će doći ako budu želeli". Uzbuđena sam i imam pozitivnu tremu - rekla je Luna za Pink.rs.

Nas je zanimalo i da li se za vreme boravka u Grčkoj čula sa svojim bivšim dečkom, Slobom a njen odgovor bio je i više nego zanimljiv.

Foto: Pink.rs

Jesam, čujemo se. Ali ništa tako da dovodi do toga da ćemo biti zajedno. Sve je onako prijateljski, kulturno, fino. "Kako si, šta radiš, je l' si dobro", neke nove stvari koje nam se dešavaju u životu delimo jedno sa drugim. To nam mnogo znači jer smo tamo proveli stvarno dosta vremena zajedno, on će za mene uvek biti podrška i nešto posebno - kaže blogerka za naš portal.

Ona nam je otkrila i da li je Radanovića odbila kada ju je pozvao na piće, što je snimila kamera "Paparaco lova".

Nisam ga odbila za piće, nije bilo to, pitao me je "Zašto se nisi pozdravila sa mnom", ja sam u tom trenutku bila ljuta i neraspoložena pa sam mu rekla da nisam mogla - rekla je Đoganijeva.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: SUTRA JE VAŽAN DAN ZA LUNU: Sloba otkrio da li će se pojaviti na otvaranju njenog butika (FOTO)

Mlada modna blogerka nedavno je zabranila komentarisanje svojih fotografija na Instagramu, a zatim je tu opciju nekoliko puta menjala, da bi ih na kraju definitivno zabranila za sve antifanove ali i fanove.

Zabranjujem definitivno, jer to više nisu komentari "Ljubavnica" i tako to, to me uopšte ne dotiče, nego su to već ozbiljne pretnje koje ne želim da budu na mom Instagramu jer sam ja jedna pozitivna devojka koja širi ljubav a ne mržnju - istakla je Luna.

S.K./R.L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'