AKTUELNO

Prvi utisak, pa ne znam šta da kažem od sreće! Ne zbog novčane nagrade, nego zbog tog osećaja pravde za Kiju kraljicu i da ne treba da pada kroz život bez obzira pod kojim je okolnostima - rekla je Nadica.

Kristina Kija Kockar zvanično je odnela pobedu najbolje učesnice u Zadruzi, a njena majka Nadica Zeljković sa ponosom je stala na binu koju je zaslužno delila sa svojom ćerkom.

Kako joj je bila najveća podrška, Nadici je ipak bilo najdraže od svega što je Kijina pobeda ujedno i poruka svim pripadnicama lepšeg pola da nikad ne odustaju bez obzira na sve životne prepreke koje im se nalaze na putu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Posle pobede sam bila u šoku, zaista! Prvi utisak, pa ne znam šta da kažem od sreće! Ne zbog novčane nagrade, nego zbog tog osećaja pravde za Kiju kraljicu i da ne treba da pada kroz život bez obzira pod kojim je okolnostima - rekla je Nadica.

Iako je za mnoge to bilo sasvim neočekivano, milionski auditorijum koji je pratio superfinale svojim glasovima doveo je Kristinu u borbu sa njenom najvećom protivnicom Lunom Đogani. Nadici je bilo drago što joj je ona, bez obzira na sve, čestitala na pobedi njene ćerke, a nije sakrila ni da je Gagi Đogani nije zaobišao.

Foto: Pink.rs

Neko od Slobinih mi je prišao.Sa Gagijem sam se pozdravila, on mi je čestitao. Sa Lunom sam popričala tamo. Dete je prvo meni prišlo i svaka čast, hvala joj, lepo od nje. Uostalom, mi imamo taj logo da ne treba zamerati, a posebno da ne treba žene napadati - rekla je Kijina mama.

Foto: Pink.rs

Podsetimo se da je pobednica Zadruge 1 Kristina Kockar bila u konkurenciji sa drugom plasiranom zadrugarkom Lunom Đogani, koja je bila u strastvenoj vezi sa njenim još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanović koji je u superfinalnoj noći zauzeo četvrto mesto.

S. Kuvekalović/ K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nadica Zeljković

'