AKTUELNO

Da li su ih podržali?

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora priznale su svoju vezu pred milionskim auditorijumom u rijalitiju "Zadruga". Iako su mislili da će ih mnogi osuditi, to nije bio slučaj, što ih je veoma obradovalo. One su obe sinoć ispale pred samo superfinale, a večeras su se u Šimanovcima pojavile zajedno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za portal Pink.rs prvo je Sanja podelila svoje utiske i otkrila šta joj je rekla majka na sve što se dešavalo, kao i kako je prokomentarisala vezu sa Matorom.

Moja mama dolazi u petak, super se složila sa svim, ništa nije negirala niti potvrdila da ima nešto protiv mene i Jovane, što se i pokazalo. Mama hoće da upozna Jovanu, videćemo u petak šta će biti - rekla je Sanja.

Priznala je i da je iznenadilo što je dobila veliku podršku ljudi, ali i da su joj ipak nešto zamerili.

Jeste mi malo zamereno što sam se upustila u vezu sa Matorom, ali ne zato što je žensko, nego neke predrasude kako se ona pokazala i to. Nisam mogla da spavam zato što nije mogla da spava bez mene - iskrena je Sanja.

Foto: Pink.rs

Sanja je otkrila i da se nije videla sa Matorom sinoć, ali da se čula sa njenom majkom.

Nismo se videle sinoć, ona je zaspala kući, čula sam se sa njenom mamom ujutru, rekla mi je teta Anči da ona spava, pa ćemo se čuti kad se probudi. Oni jedva čekaju da me upoznaju - otkrila nam je ona.

Ni Matora nije krila da su njeni roditelji oduševljeni Sanjom, a za portal Pink.rs rekla je šta se dešavalo kada je stigla kući.

Došla sam kući, prvo su me gledali malo, a posle smo pričali. Moj tata je malo zamerio neke stvari, ali je sve u suštini okej. Moji jedva čekaju da upoznaju Sanju, njena majka dolazi u petak i eto - rekla je Matora i priznala da se nije nadala da će Sanja ispasti odmah posle nje - Meni je drago što je Sanja ostala, njoj je to prvi rijaliti, njoj je mnogo teže bilo nego meni. Ja nisam znala da će ispasti i krenula sam kući, čule smo se telefonom, sad smo došle zajedno ovde i eto.

Foto: Pink.rs

Autor: N. V./ D. T./ S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'