AKTUELNO

Teško joj pao njegov izlazak.

Nemanja Đerić Đekson i Jovana Tomić Matora napustili su "Zadrugu" večeras, ali tu izbacivanju iz najgledanijeg rijaliti programa nije bio kraj. Voditelj Ognjen Amidžić ušao je po treći put u Belu kuću kako bi zadrugarima saopštio da je napravljen još jedan presek i da je vreme za novo izbacivanje.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Voditelj je prvo na noge podigao Saru Reljić, Milana Miloševića, Marka Miljkovića i Anu Korać. Prvi takmičar koji je mogao da sedne i odahne do sledećeg preseka je bila Sara Reljić. Zatim je izbacivanje izbegla i Ana Korać, a ostali su da stoje Milan i Marko.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Najmanji broj sms glasova od strane publike, u trenutku ovog preseka, dobio je Marko Miljković, koji se odmah pozdravio sa ostalim zadrugarima, a Miljana Kulić nije tako lako mogla da prihvati ovu činjenicu zbog čega je plakala.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Molim vas pustite me samo! Dobro mi je! Pustite me samo! Znaš kako se ravnodušno pozdravio sa mnom. To me najviše boli. Možda me nije voleo, možda se samo družio sa mnom - govorila je Miljana Kiji koja ju je tešila dok je plakala.

Autor: S. K.

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'