AKTUELNO

Sve karte na sto!

Sloba Radanović i Kija Kockar danas su bili gosti radija "Amnezija", gde su odgovarali jedno drugom na zanimljiva pitanja. Posle kratke pauze i Luninog nervnog sloma, emisija je nastavljena.

Foto: Televizija Pink

Sloba je tada upitao Kiju šta je, po njoj, smisao života.

Po meni, iskreno, da proživiš svaki trenutak najbolje što možeš. Baš sam to komentarisala sa Slobodanom, da nisam iskoristila svaki trenutak u svom životu. Sve se dešava brzo, nikad ne znaš kad može da se prekine, moj otac je umro, hvala Bogu da sam pričala sa njim pre nego što sam ušla ovde. Kažu da su smisao života deca, to ćemo tek iskusiti, ali za sada da proživim najbolje što mogu - rekla je ona.

Ovaj njen odgovor inspirisao je Milana da pita Kiju da li i dalje želi da ima dete sa Slobom.

Da. Zato što jedino kada sam poželela dete, to je bilo sa njim. Da, razmišljala sam o malom Bobi, odnosno Njegoš i Janja - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju je Kija odgovorila da li bi celoj ljubavi pružila još jednu šansu, na šta je ona malo neodlučno odgovorila, iako je delovalo kao da se to neće desiti.

Mislim da ne bih. Ja sam rekla izvan ove situacije cele mi smo kul osobe, ja ne znam kako se ovo desilo. Ali ovako kad se spojimo i kad ne pričamo o braku, imamo dosta stvari koje nas spajaju i interesuju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'