AKTUELNO

Nekada su bili drugari!

Jutro u ubedljivo najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" počelo je veoma veselo. Naime, i ovoga jutra zadrugari su se budili uz najveće domaće, ali i strane hitove. Ukućani su imali prilIku da čuju i numere uz koje su se ludo provodili u toku poslednje žurke pre nekoliko dana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ovoga jutra najveselije su bile Teodora i Gordana Džehverović. Dok je starija Džehverovićeva prvo igrala u krevetu, a zatim i po sobi, njena ćerka se opustila i zanela sa svojim dečkom manekenom Anđelom Rankovićem.

Foto: RTV Pink

Njih je sa strane sve vreme posmatrala Luna Đogani, koja je pričala za ove zadrugare kako je po njenim stavovima jedina prava ljubav i da se veoma raznežila kada je na "Zadrugoviziji 4" videla kako su Teodora i Anđelo proslavili svoju mesečnicu. Takođe, često se komentarisalo i kako je Luna ljubomorna na vezu ovih zadrugara.

PROČITAJTE: LUNA LJUBOMORNA NA TEODORU I ANĐELA? Oni imaju ludačku i mladalačku ljubav, mi to nikad nismo imali! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Teodora je strasno ljubila svog izabranika, u jednom trenutku je ležala na njemu, a onda je igrala ispred Rankovića. Zatim se igri svoje devojke pridružio Anđelo, koji je zajedno sa Teodorom igrao po krevetu.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Teodora Džehverović

'