AKTUELNO

S velikom sigurnošću je sinoć tvrdila da nikada nije izgovorila rečenicu koju je, zapravo, rekla Marku Miljkoviću tokom poslednje žurke u Zadruzi.

Poslednja žurka u rijaliti programu "Zadruga" dugo će se pamtiti, kako zbog odličnog provoda, tako i zbog svega onoga što se dešavalo nakon žurke u ranim jutarnjim časovima na najpoznatijem imanju u regionu.

Foto: RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Te noći Marko Miljković i Luna Đogani bili su jako prisni, pričali su i o poljupcu koji se desio između njih, da bi kasnije blogerka nasrnula na Slobodana Radanovića sa kojim je bila u ljubavnoj vezi. Tom prilikom Slobu je tešila njegova supruga Kristina Kockar, što je Đoganijevoj veoma teško palo, pa je čak i vređala Kiju.

Foto: RTV Pink

Dan kasnije ukućani su pričali o svemu što se desilo. Luna je na sve načine pokušavala da opravda svoje ponašanje, a u toku pitanja gledalaca Đoganijeva je govorila kako nije pričala, ono što se jasno čuje na snimku da je rekla.

Pitanje za Lunu, rekla si Marku: "On je izabrao svoju ženu, a ja sam bolja od nje u svakom smislu", po čemu si ti bolja, nabroj nam tvoje dobre osobine - glasilo je pitanje za Lunu.

Foto: RTV Pink

Nisam to rekla! Sto posto! Nisam spominjala Kiju! Ljudi znači prestanite da se lepite da ja u svakoj situaciji pričam o Kiji. Ja spomenula Kiju nisam u tom smislu. Tačno se sećam šta smo pričali. Moja rečenica: "Ja sam bolja od nje", nije moja rečenica! Znam sto posto da to nisam rekla. Ne volim da pričam ja sam bolja, ja sam ovo... To nije moj fazon - pričala je Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, Luna Đogani je u toku žurke u razgovoru sa Markom Miljkovićem komentarisala Slobodana Radanovića i njegovu suprugu Kristinu Kockar i tom prilikom rekla:

Foto: RTV Pink

Ja sam ovog dečka volela i želela samo za sebe. Ja sam mnogo bolja od nje u svakom smislu, ali on to ne kapira, on je glup - govorila je Luna Marku u toku žurke.

U video-snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako su izgledale ove situacije.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'