AKTUELNO

Šou koji će se prepričavati!

Najpopularniji rijaliti "Zadruga" ruši sve rekorde gledanosti, a do samog kraja ove prve, maestralne sezone ostalo je jako malo. Veliki šef odlučio je da zabavi i gledaoce i zadrugare, pa je organizovao "Zadrugoviziju 4" čemu su se svi neizmerno obradovali. Iako već znamo da su Kija Kockar i Ana Korać odnele čak tri pobede, dok su Sloba Radanović i Luna Đogani ostvarili jednu, ono što ne znamo jeste šta se sve dešavalo iza kulisa.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato je ekipa emisije "Premijera" bila na licu mesta i snimala sve ono što nismo mogli da vidimo u uživo prenosu na televiziji Pink. Poznato je da je na sceni Kija Kockar pocepala sliku sa Slobodanom Radanovićem, a ona je posle toga na ovu temu rekla:

Slobodan čak ima naše slike zajedničke u Zadruzi, negde ih je sakrio, ali postoje negde - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugovizija 4 slavila je ljubav, pa su Teodora Džehverović i Anđelo Ranković proslavili devet meseci veze.

Nisam uopšte ni očekivala mnogo od sebe, samo sam htela da budem na sceni sa njim i to je to - rekla je Teodora, a njena cimerka Luna Đogani se rasplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam, u kakvim god odnosima da sam sa Teodorom i Anđelom, kad vidim njihovu ljubav, koliko je opstala, a mislila sam da neće, ponosna sam na njih dvoje, stvarno jesam - rekla je blogerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije mogla a da se ne osvrne na svoj odnos sa Slobom Radanovićem:

Bila je ljubav i sa moje strane još postoji velika ljubav prema njemu, to ne ne može da se ugasi preko noći - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se još dešavalo iza kulisa Zadrugovizije, pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije "Premijera".

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Zadrugovizija

'