AKTUELNO

Bio srećniji u društvu žene.

Slobodan Radanović sinoć je u toku žurke Drvetu mudrosti u Rajskom vrtu rekao kako ga nervira ponašanje nekih njegovih cimera, ali i Lune Đogani. Nakon što je završio razgovor sa Drvetom, Radanović je vidrno raspoložen otišao kod svoje supruge Kristine Kockar.

Foto: RTV Pink

On je u Kijinom i društvu još nekoliko zadrugara počeo da igra, a zatim je preuzeo mikrofon od Katarine Grujić i počeo da peva. Ispred bine je stala njegova žena Kristina Kockar koja je uživala u glasu svog supruga, dok je Luna Đogani o Slobi pričala sa Marijom Anom Smiljanić i Filipom Đukićem.

Foto: RTV Pink

Ja znam istinu, ja sam mu bila pomoć da shvati da voli Kristinu! Srce mi je slomio kada sam gledala one snimke kada se ljubio sa njom - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Prvo se smiri! Smiri se! Ja te molim, smiri se! Nema ništa od s*anja! Pukao je za tobom, to se vidi iz aviona! Luna, hoćeš li da me slušaš? Sačekaj, iskuliraj još sedam dana - govorio je Filip.

Foto: RTV Pink

Kada izađe on će da se vrati svojoj ženi, tamo mu je mesto! - pričala je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Sloba je sinoć između ostalog pevao i pesmu "Samo jednom srce volI", a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'