AKTUELNO

Uživala sve vreme!

Poslednja žurka prve sezone održana je sinoć u ubedljivo najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" koji se emituje na kanalima Televizije Pink. Zadrugare su noćas zabavljali Ljuba Aličić, Milan Stanković, Katarina Grujić i DJ Đuka (Pink radio).

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku Milan Stanković pevao je pesmu koju je posvetio Kristini Kiji Kockar, a isto je učinio samo sa drugom numerom posle nekoliko minuta. Stanković je prevarenoj zadrugarki posvetio pesme Sanje Đorđević - Crveni lak i Mileta Kitića - Kraljica trotoara.

Foto: RTV Pink

Ona misli da zna neke stvari ko ja, da te spremi za grad da ti utoli glad - deo je pesme Crveni lak.
Moja prva ljubav sada svetom hara, postala je kraljica trotoara - deo je refrena numere Kraljica trotoara.

Foto: RTV Pink

Kristina je sve vreme uživala uz ove pesme, a u jednom trenutku Milan i Kija pozdravili su Pinkovu zvezdicu Ljubu Stankovića, s obzirom na to da su zadrugari imali priliku da gledaju prvu polufinalnu emisiju ovog najgledanijeg muzičkog takmičenja u kome je Milan jedan od članova žirija.

Foto: RTV Pink

Kijin još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović koji je započeo vezu sa Lunom Đogani pred kamerama "Zadruge" bio je po strani i posmatrao šta se dešava, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Milan Stanković

'