separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

reality

MOJ LAŽNI MUŽ: Nakon što je stigla iz bioskopa Luna ODMAH OTRČALA KOD SLOBE! (VIDEO)


Došlo je i do manjih varnica!


Zadrugari su danas nagrađeni odlaskom u bioskop, međutim na ovo mesto nisu išli svi ukućani, već samo stanari koji su uspešno obavili zadatak koji im je dao Veliki šef, a to su Jovana Tomić Matora, Nemanja Đerić Đekson, Andrijana Radonjić, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Luna Đogani, Radosav Stefanović Žuti, Bane Čolak, Milan Milošević i Marko Miljković.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: RTV Pink

Nakon što su se zadrugari vratili iz bioskopa gde su imali privatnu projekciju u najmodernijem bioskopu u zemlji Cineplexx BIG Beograd, Luna Đogani je otišla u radionicu, gde se nalazio Slobodan Radanović, kome je blogerka ispričala svoje utiske nakon odgledanog filma.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Ima neka komedija "Moj lažni muž", znaš kako je dobro?! Bili smo sami, znaš kako nam je bilo dobro - ponavljala je oduševljeno Đoganijeva, a zatim je dodala: Sprdali smo se, zezali.. Ma hit! Osetiš pozitivnu energiju, drugačiju. Baš mi je žao što nisi bio. 

Autor: RTV Pink

Znaš kako je lep Beograd! Beograd na vodi znaš kako je urađen, prelep! Neki tržni centar se izgradio, prelep! - govorila je Luna.

Autor: RTV Pink

U nekoliko navrata došlo je do manjih varnica između Slobe i Lune, s obzirom na to da se njihova mišljenja nisu poklapala. Đoganijevoj i Radanoviću su se kasnije pridružili Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić, a kako je izgledao njihov razgovor u radionici pogledajte u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti