AKTUELNO

Zbog ovoga je brinula u plač.

Marija Ana Smiljanić je zbog žestoke rasprave sa Lepim Mićom doživela veliki stres, naročito zbog svih pogrdnih reči koje joj je izgovorio, a koje je on čuo od njenog dečka Filipa Đukića.

Iako je on demantovao sve što je rekao, uz izgovor da je samo bio izrevoltiran njenim ponašanjem i postupcima, to je nije ohrabrilo. Ona je u razgovoru sa Nadeždom Biljić jecala, jer misli da narod ima loše mišljenje o njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da sam se popi*ala i na svoju karijeru i na nastupe i na sve. Šta su sve rekli o meni, a nije istina. I to priča zato što zna koliko me to boli, provociraju me, a najviše me boli što je Filip to pričao - žalila se Marija Ana.
To samo pokazuje kakav je on, nemoj da brineš, sve će to da se izgladi - tešila ju je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

I šta sad da radim, kako da dokažem? Dečko sa kojim sam bila dve godine pričao je to, a mislim da veruju svi koji me ne poznaju - zabrinula se Marija Ana.

Kristina Kockar se priključila ovom razgovoru, pa je ukratko pokušala da joj objasni da će na takve životne prepreke nailaziti mnogo puta, pa kao primer navela svoju majku, koja je ostala samo zato što je branila ugled i čast.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Ana, on je to tebi govorio pijan, a onda je ustao i trezan priznao da to nije tačno. Ti znaš šta si, furaj svoje, imaš svoj život! Naravno da će ljudi to pričati. Moja mama se ceo život borila sa tim, ona je konobarica. Nije se udala za mog tatu, vanbračno dete. I to je uticalo na to da nikada nije imala nikog, nikog nije dovela u kuću. Borila se protiv toga da ja budem osramoćena i zato nas svi u gradu poštuju i vole - utešila ju je Kija.

O čemu su još ove ukućanke razgovarale pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Nadežda Biljić

'