AKTUELNO

Da li će postići dogovor?

Kristina Kockar i Slobodan Radanović su svoj brak doveli u pitanje činjenicom da ju je pevač prevario sa Lunom Đogani pred milionskim auditorijumom. Iako su rešili da se razvedu nakon završetka rijalitija, čini se da od toga nema ništa.

Naime, Radanović i Đoganijeva su raskinuli svoju vezu, a onda se on okrenuo ka supruzi. Tokom prethodne večeri njih dvoje su pričali o privatnom životu, avanturama koje su prošli zajedno, pa su se dotakli i neslaganja koje postoji među porodicom.

Dodaj prezime. Budi Kija Radanović Kockar - predložio je Sloba Kiji, na šta se ona nećkala.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje su prošle godine krunisali svoju ljubav brakom, a Kristina je prekorela Slobu zbog toga kakav je on, ali i njegova porodica tada bili prema njoj.

Tebi za venčanje nije bila bitna moja želja, nego da dođu tvoji bliski rođaci. Tad ti ja nisam bila bliža, nego svi oni. Ja neću da imam odnos sa tvojom mamom kao ova sa ... Ja sam se uverila na šta su tvoji sposobni. Kako ja da se osećam kad čujem da tvoji šire ruke i prihvataju (Lunu). Kako ja da se osećam kad tvoji ovde šalju tortu. Ja hoću da ti ovde urazumiš prvo sebe i tvoje roditelje - pričala je Kija.
Moji roditelji su ljudi kojima sitnice ulepšavaju život. To znači da njima neko treba na koga će da se oslone. Moja majka kada te zagrli, ona te voli bre - uveravo je Radanović Kristinu.

Foto: Printscreen Youtube

Kako me voli? - Upitala je Kija.
Pa volela te je tada, veruj mi. Ponašaš se kao klinka - ubeđivao je Sloba.

Čini se da Kristina još uvek ne može da zaboravi kroz šta je sve prošla sa Slobom i njegovom porodicom od trenutka kada je postala deo rijalitija. Da li će porazgovarati sa njegovom familijom, ukoliko dođe od pomirenja ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SAMO GA JE OVO ZANIMALO! Sloba sve ZAPREPASTIO onime što je upitao novinare! (VIDEO)

Kijin i Slobin razgovor detaljnije možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'