AKTUELNO

Više je ne gleda kao suparnicu?

Tokom prethodne večeri zadrugari su postavljali novinarima pitanja i po prvi put posle devet meseci su imali priliku da saznaju neku informaciju iz spoljnog sveta. Svako od njih je imao posebne želje, a Luna Đogani je bila znatiželjna da sazna kako napreduje njena modna linija Luna Đo.

Taj odgovor je zahtevala da dobije od novinara najbržeg portala u Srbiji, Pink.rs, a on joj je saopštio odlične vesti koje su znatno podigle njeno raspoloženje.

Foto: Printscreen Youtube

Čitav taj projekat je krenuo pre dva dana. Krenula je i prodaja. Aktivno se radi i reklama. Urađene su i promo spot koji je objavljen na Instagramu - obradovao je Darko Tanasijević blogerku ovim informacijama.

Blogerka je bila oduševljena onime što joj je on preneo i sa svojim cimerima je podelila sreću. I Kristina Kockar je bila srećna zbog Luninog napretka pa joj je aplaudirala zajedno sa ostalim ukućanima.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NE POMIŠLJA NA NJEGA! Nadežda potpuno ZABORAVILA na Mikija, a OVO je jedino što ju je zanimalo! (VIDEO)

Đoganijeva nije krila svoje ushićenje i veliku zahvalnicu je uputila svojoj mami Anabeli Atijas. Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'