AKTUELNO

Sve se desilo nakon Mikijeve diskvalifikacije .

Nakon što je stiglo pismo od strane Velikog šefa da je Miki Đuričić diskvalifikovan, Nadežda Biljić je završila u suzama. Verenica ovog sada već bivšeg zadrugara, sela je u jednom trenutku na prag Bele kuće, a tešila ju je Zorica Marković.

Foto: RTV Pink

Dok su ove dve stanarke sedele na pragu, Miljana Kulić odlučila je da sedne ispred kapije. Oko nje je bilo obezbeđenje, a zatim je trudnica ušla u svađu sa Zoricom Marković. Zoricu je iznerviralo ponašanje Kulićeve, kao i reči koje joj je uputila.

Nemoj da bacaš tu bubicu! Alo, bre, devojko! Hoćeš da ti j*bem mater sada! Šta se dereš ti na mene? Neću joj ništa! Šta se dereš ti na mene? - pričala je Zorica.
Da li ćeš ti nju da platiš? - rekla je Miljana.

Foto: RTV Pink

Hoćeš lični opis da ti izmenim? Bolesnice jedna ne foliraj više ovde! Marš u tri lepe! Kaži mi to kada ovi momci nisu ovde! Ajde, folirantkinjo! - govorila je Markovićeva.
Ne znaš kakav problem imam! Pao mi je mrak na oči, to bih rekla i svojoj mami. Ja ti se izvinjavam. Ja tebe i dalje volim. Ti si to najmanje zaslužila da ti kažem. Oprosti mi, molim te, imam problem! - branila se Kulićeva.

Foto: RTV Pink

Zorica je oprostila Miljani ovakvo ponašanje i reči koje joj je uputila, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

#Zorica Marković

'