AKTUELNO

Emocije se nisu ugasile?

Kristina Kockar posle ponoći slavi rođendan, a njen suprug Slobodan Radanović koji ju je prevario pred kamerama najlgedanijeg rijaliti programa "Zadruga" sa Lunom Đogani odlučio je da je iznenadi.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba Radanović je danas popodne otišao u Rajski vrt, gde je otvorio dušu Drvetu mudrosti i rekao zbog čega se odlučio na ovakav potez.

Foto: RTV Pink

Hteo sam da te zamolim. Nisam hteo da pravim neku pompu pošto je Kristini rođendan, a ja hoću da ispadnem onakav kakav treba. Želeo bih neki znak pažnje. Želeo bih u neku kutiju da stavite slatkiše i energetsko piće, pošto znam da ona to voli. Kada bude stigla torta i sve to, napišite da je od mene, ako biste mogli to da učinite. Bio bih vam jako zahvalan - govorio je Sloba.

Drvo je zatim pitalo Slobu da li ima neku posebnu poruku koju bi napisao na poklonu za svoju suprugu, nakon čega je Radanović izjavio da ne zna tačno kako bi voleo da izgleda poruka za Kiju.

Foto: Facebook Printscreen

Ne znam... Srećan rođendan i sve najlepše u životu, želi ti Sloba... želi ti Boba! - ispravio se pevač.
Samo da ne pravimo neku pompu. Ona je osoba koja je bila sa mnom pet godina i želim da od mene dobije znak pažnje za svoj 29. rođendan. Samo da tu piše da se zna od mene - dodao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Zanimljivo je da Slobina devojka Luna Đogani ne zna za ovaj potez svog momka, a kako će ona reagovati i da li će se ponovo naljutiti na pevača ostaje da vidimo. Slobin razgovor u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti na ovu temu možete pogledati u video-prilogu ispod.

S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'