AKTUELNO

Kulićeva je čula da je ona otkrila njenu tajnu.

Nadežda Biljić je pre nekoliko dana u Rajskom vrtu otkrila tajnu Miljane Kulić, a to je da se ova trudna zadrugarka zaljubila u Marka Miljkovića. Zbog toga su se ranije danas posvađali Miki Đuričić i njegova verenica.

Đuričić je svojoj verenici pričao kako ona nema pravo da otkriva tuđe tajne i kako ne želi da ih Miljana "uzme na zub". Posle samo nešto više od pola sata, snimak iz Rajskog vrta kada Nadežda priča Miljaninu tajnu zbog pesme pušten je zadrugarima.

Foto: RTV Pink

Glavni akteri ove situacije bili su u svojim krevetima sve dok se prilog nije završio, a onda su se posvađali. U jednom trenutku čuo se i zvuk koji je zadrugare obavestio da su napravili još jednu, treću, grešku samo dvadeset minuta pre kraja zadatka "Neobične pojave".

Ko je ovo komentarisao? - upitala je odmah Viktorija, a onda je Mića dodao: Pao je zadatak, gotovo je!

Foto: RTV Pink

Za Lazu Lazarević, žensko odeljenje, lepo sam joj rekla! Našli su se! - pričala je Miljana o Nadeždi i Mikiju nakon što je čula da je pevačica odala njenu tajnu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Miki je odmah priznao svojim cimerima da je u toku puštenog snimka komentarisao ovu situaciju, posle čega se posvađao sa Nadeždom.

Ja sam zaboravio zadatak. Rekao sam joj da se ispalila. Ja je grdio pre pola sata. Ja se ispalio. Ja joj rekao da je ružno da odaje tajnu zbog pesme! Neka mi puše k*rac, zaboravio, šta da radim! - pričao je Miki.

Foto: RTV Pink

Trebala sam gora da budem! Opet bih i gore! - izjavila je Nadežda.

Foto: RTV Pink

Nadežda, da ti nisi uradila te neke stvari ne bi pustili. Da nisi imala s*ks sa mnom, ne bi pustili. Mi sami sebe kanalimo. To su tvoji postupci. Za svakoga puštaju sve. Šta lupaš? Šta se tripuješ ti? To je ono što sam ja rekao, sada će nju (Miljanu) da natovari na vrat! Sada će biti haosa! Sada će da te napada i da te vređa! - nastavio je da govori Miki Nadeždi.

S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'