AKTUELNO

Osmislili svoj slet! U toku zadatka ušao Miroslav Đorđević u Belu kuću.

Veliki šef danas je kroz pismo koje je poslao, obavestio zadrugare da je danas dvadeset peti maj i da se nekada na ovaj datum obeležavao Dan mladosti. Takođe, zadrugari su dobili trideset minuta kako bi osmislili slet, odnosno koreografiju.

Foto: RTV Pink

Ja ne znam šta je ovo, Mića ima reč! - rekla je Andrijana nakon čitanja pisma.

Foto: RTV Pink

Zanimljivo je da je u toku čitanja pisma, u "Zadrugu" ušao komičar i bivši ukućanim Miroslav Đorđević, koji je zadrugare ometao u sklopu zadatka "Neobične pojave", a stanari su ga uspešno ignorisali iako je on često znao da ometa Miću u toku njegovog izlaganja. Miroslav je pričao Banetu Čolaku kako najpopularnija pevačica na našim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović želi da snimi duet sa njim.

Foto: RTV Pink

Gde je Žiža? Mićo, pozdravila te moja mama! Bane, Ceca hoće da snimi duet sa tobom! Smršao sam pet kilograma, niko me nije primetio - govorio je Miroslav.

Foto: RTV Pink

Danas je dvadeset peti maj, Dan mladosti i rođendan doživotnog predsednika SFRJ, Josifa Broza Tita koji je sam sebi dao da na taj dan slavi rođendan. Niko nije znao kada mu je stvarno rođendan. Ja ću vama da objasnim kako izgleda to. Kao što imate trikoe za gimnastiku, tako će fino da obučete trikoe i kupaće kostime. Mogu kupaće gaće... Tražite traku i obruče i tražite bodije. Bodije za žene, a za muškarce možete i majice. Koreografija je... svi znate pesmu od Zdravka Čolića o Titu - pričao je Mića.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Miki Đuričić se odmah izjasnio kako ne želi da slavi Titov rođendan, a onda su ukućani iz Bele kuće prešli u dvorište gde su vežbali svoj slet koji su zajednički osmislili. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

S. K.

#Josip Broz Tito

#Rijaliti Zadruga

'