AKTUELNO

Gordana se ovako nikada nije ponašala.

Gordana Džehverović je u toku noći imala žestoku svađu sa Macom Diskrecijom, a sve zbog toga što mlada takmičarka već danima ne pere čaše i tanjire posle obroka.

Goca ju je uporno upozoravala da povede računa o sebi i da poštuje njen rad i trud koji ulaže kako bi čistoća u Beloj kući bila na zavidnom nivou, ali Maca nije želela da je posluša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, Bane Čolak je slušao njihovu raspravu, a onda je iz najbolje namere pokušao da joj objasni da niko do sada nije odreagovao po nečijem naređenju, a to je Gocu izbacilo iz takta, pa je počela da lomi sve pred sobom.

Ne možeš nikoga da teraš da radi, shvati to! - rekao je Bane.
Dobili ste pismo da treba da radite! Perite zbog sebe! Kakav je to način? Ne mogu da razumem da neko može da se ponaša tako! Ravnjaš se sa Macom! - rekla je Goca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemoj da neko dira moju majku! I treba sve da polomiš da nemaju u čemu kafu da popiju ni da jedu! - rekla je Teodora.

Teodoru Džehverović, njenu ćerku ova rasprava je dotukla, jer nije mogla da gleda kako se njena majka raspravlja sa ukućanima, a ono što je primetila navelo je da se zabrine za Gordanino zdravlje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nikad je mršaviju nisam videla! Ne znam šta se dešava sa njom, da li zato što ne jede ili ima šećer. Na njoj samo vidim oči i kosu! Mnogo je smršala, je*em ti sve kad sad moram i za ovo da se nerviram! - rekla je Teodora.

Šta je još utučena Teodora ispričala i kako se ova rasprava završila pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Bane Čolak

#Gordana Džehverović

'