AKTUELNO

Šokirao se kada je čuo šta to priželjkuje njegova bivša devojka.

Novinar Milan Milošević danas je posetio Rajski vrt, kako bi sa Drvetom mudrosti porazgovarao o svim aktuelnostima iz Bele kuće, a prvi na tapetu su bili, kao što to obično biva, blogerka Luna Đogani i supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

- Haos je, "SLK trojka" i dalje pravi pometnju što za stolom, što van stola. Izgleda mi kao grčka ljubavna tragedija - Sloba spava, Luna spava, Kija spava... A veče kad dođe, polude strasti. Više se ne zna ko tu koga želi i ko tu koga voli. Kija standardno menja priču, pravda se time da je povređena i dka joj osećanja variraju i menjaju se iz sata u sat. Sinoć je sa njim razgovarala tokom Kaćine emisije, kaže da je bio fantastičan razgovor i da je cela poenta u tome da njoj Sloba ne veruje da ga ona voli... I onog momenta kada ona njega bude ubedila u to, među njima će biti sve isto kao pre. Međutim, posle toga sam dodao Kiji priču da Sloba ne zna gde će posle rijalitija - nema stan, ovo sa Lunom je propalo, ovaj stan sa Kijom je otkazan i onda mi je ona rekla da ja ne treba da se brinem za to, ne treba ni Sloba da se brine, da će oni zajedno ići u stan kod njenog druga, dok ona ne reši stambeno pitanje - ispričao je Milošević, koji se potom osvrnuo na šokantno priznanje Lune Đogani od prethodne noći.

Foto: TvPink Printscreen

U međuvremenu, Luna je rekla nešto što nije trebalo da kaže, za bivšeg jednog dečka. Kada smo se Ana i ja šetali, pitali smo je da li bi se ponovo zabavljala sa tim jednim dečkom, ona je rekla:"Ne bih, ali bih imala samo seks sa njim ponovo". Sloba je i to saznao, rekao je da njemu takva devojka više ne treba, a plus rekao je da kad bi bio sa Lunom, da bi stalno upadao u probleme, da to njemu u životu ne treba - ispričao je Milan, a Drvo mudrosti poželelo je da čuje dodatne detalje.

Foto: TvPink Printscreen

- Pitala je Ana Lunu:"Na koga ti liči ova jdečko što reklamira naočare, na ovom levom plakatu?", Luna je ko iz topa rekla:"Znam, na Veljka". Počele su da se smeju, a ja sam je pitao da li bi se ponovo zabavljala sa njim, pa mi je rekla:"Ne bih, ali bih opet imala seks sa njim" - ispričao je Milan.

Foto: Printscreen Instagram

Milan je govorio i o Andriji Lazoviću, odnosu Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona, a šta je sve rekao pogledajte u nastavku:

D. T.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'