AKTUELNO

Drvo mudrosti posavetovalo je Lunu da sve probleme sa Slobom reši iskrenim razgovorom, što je ona odbila.

Blogerka Luna Đogani sinoć se još jednom posvađala sa svojim bivšim dečkom Slobom Radanovićem tokom emisije "Pitanja gledalaca". Ona je zbog rasprave sa svojim bivšim dragim cele noći bila utučena, a situacija se nije promenila ni danas. Lunu je Drvo mudrosti pozvalo kako bi proverilo da li se bar malo oraspoložila, međutim, dobilo je odričan odgovor.

- Osećam se isto, danas mi nije neki dan. Jednostavno, razočarala sam se u sve, najviše Sloba, naravno. Dozvolili smo da se ovako nešto desi, ovakva ljubav, priča, borba i sve, da se jednostavno ugasi, nestane. Najviše zbog drugih ljudi. Teško mi je kada shvatim da je stvarno kraj - rekla je Luna, a potom nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

- Nema tu šta, on ima svoju priču, ja svoju. On govori da hoće da bude sam, da hoće da izađe sam odavde, da se razočarao... Ja ovde ne bih mogla da budem s njim u vezi kao pre jer to ne može da bude kao pre, stalno bismo se svađali, svi bi nas komentarisali... Najbolje je da odavde izađemo kao solo igrači, solo ljudi, a napolju ako je suđeno bićemo zajedno, ako ne - nećemo.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo joj je predložilo da nekim gestom odobrovolji Slobu i načini prvi korak, nakon čega je Luna izrazila želju da se njih dvoje negde osame, budući da, kako tvrdi, do sada nikada nisu imali priliku da budu sami. Nakon što joj je Drvo mudrosti predložilo da o svim problemima ponovo porazgovara sa Slobom, ne bi li došli do zajedničkog rešenja, Luna je istakla da misli da tim razgovorom ništa ne bi postigla.

- Ne znam da li je to i dalje vredno, dovoljno da se nešto promeni. Sinoć smo imali svađu gde je on meni rekao neke stvari koje su me baš zabolele. Videla sam u njemu neku ravnodušnost, nešto kao da je stvarno odustao od mene i da ne postoji šansa da se bilo šta promeni. Rekao mi je da sam ga razočarala, da je siguran nekad da nas dvoje nećemo uspeti, da mu ne treba devojka koja će non-stop da ga napada, da sam ja ta koja mu je uništila, tačnije sj*bala neke trenutke, svaku žurku, da njemu to ne treba u životu... Da ga boli ono za sve, i za mene, da mu je muka od svega. Da mi je neko rekao da će moj Sloba da mi kaže da ga boli ona stvar za mene, ne bih verovala, ali očigledno da sam to zaslužila jer sam nekada bila baš onako naporna, napadala ga bez razloga, a to je zato što smo ovde, zato što sam nesigurna. Zaljubila sam se u muškarca koji nikada nije bio potpuno moj, to me boli - otvorila je dušu Luna, koja je predvidela da će, ukoliko se pomiri sa Slobom, Kija prva negodovati.

Foto: TvPink Printscreen

Kristina će prva da pravi haos, da se svađa sa njim... Mislim da niko tu ne bi bio srećan i nikom ne bi bilo lepo. Volela bih najviše da opet budem sa njim, ali mislim da je to ovde nemoguće - rekla je Luna i dodala da se "iz aviona vidi da bi Kija volela da se pomiri sa Slobom".

Foto: TvPink Printscreen

- Mislim da Sloba trenutno želi da bude sam, tako izgleda i tako osećam, a napolju ko zna šta može da se desi, ipak mu je ona žena. Oni treba napolju da se nađu i reše neke stvari. Postojala je neka šansa da se pomirimo Sloba i ja, ali sinoć sam videla u njegovom licu... Izdeformisao se bukvalno, pričao je sa mnom kao sa najvećim neprijateljem, rekao je da mu se gade neki moji postupci, svašta nešto! Baš me je zaboravio, ne mogu da zaboravim to - priznala je Luna na samom kraju razgovora u Rajskom vrtu.

D. T.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'