AKTUELNO

Smatra da je ona većim delom dozvolila da se njihva veza okonča.

Luna Đogani i Sloba Radanović su svoju vezu započeli u rijalitiju "Zadruga" pred milionskim auditorijumom gde su je i okončali. Tokom prethodne večeri dok su trajala pitanja gledalaca njih dvoje su ušli u žestoku raspravu i pred zadrugarima potvrdili da njihova veza nema budućnost.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo mudrosti je danas pozvalo Đoganijevu da joj kaže ispriča se oseća povodom sinoćnih dešavanja i u kakvim odnosima je sa Slobom.

Nismo u nekim odnosima, svađamo se stalno, ne pričamo. Ništa lepo - odgovorila je kratko Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo se tu nije zaustavilo. Ono je bilo znatiželjno da li blogerka ima nameru da se pomiri sa pevačem posle svih turbulencija koje su proživeli u rijalitiju, a Đoganijeva svoje mišljenje nije promenila, pa je rekla isto što i svojim cimerima.

Ovde ne, to sigurno. Toliko toga se izdešavalo da bismo se sada pomirili i da bi bilo sve super. Oboje smo tome doprineli, dali smo drugim ljudima da nam se umešaju. Smatram da se nismo dovoljno borili za svoju ljubav, pustili smo je da ode tako lako - priznala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: OVAJ ODGOVOR SU SVI ČEKALI: Zorica Marković u emisiji MAGAZIN IN otkrila do kad će učestvovati u rijalitijima! (VIDEO)

Da li će se predomisliti do 20. juna i doneti drugačiju odluku ostaje da saznamo. Njen razgovor sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'